Sommeridyll i vakre Risør

Hadde du tenkt på å dra på en helg i Europa, men føler at det ikke passer seg i år? Det er mange fantastiske steder i Norge du kan oppdage i stedet, og her er et av dem! I underkant av tre timer fra Oslo finner du Det Lille Hotel i vakre Risør. Sikre deg et rom her for en helg i august eller september.


Det Lille Hotel har flere hus i og rundt Risør. 12 av suitene ligger midt i byen, men vår favoritt er suitene i huset fra 1752 i Buvikan, en liten spasertur fra sentrum.


Hotellets deilige frokost med amerikanske pannekaker, frukt og bær, røykelaks og sild fra det lokale fiskemottaket serveres helt frem til kl 12:00 hver dag og hvis du ønsker så får du den levert rett til din suite


Det finnes mange gode restauranter i Risør som du kan besøke til middag og spesialiteten er selvsagt lokal sjømat. Hotellet tilbyr også et flott skalldyrsbord levert til din suite hvis du foretrekker en middag i fred og ro.


Risør er en vakker by og lite slår å vandre rundt her på varme vår eller sommerkvelder, men det finnes også andre aktiviteter å ta seg til. Man kan for eksempel booke seg inn på en historisk seiltur eller leie seg en havkajakk.

Det Lille Hotel har store suiter, så her kan man ta med hele storfamilien eller venner på tur. Man kan få maten servert på rommet hvis man ikke har lyst til å spise ute på noen av de gode restaurantene i byen. Unn deg en weekend her, det har dere fortjent etter dette spesielle året!

Pris inkl. frokost: Fra 2150 NOK per rom per natt


Kontakt Andrea på Scandinavian Journeys så hjelper hun deg med din bestilling og husk vi tar ikke ekstra betalt for å hjelpe deg.

Mail: [email protected]
Telefon: +46 739 709 421
Meld deg på vårt nyhetsbrev her.