Unikt tilfelle i 2020! Opplev norskekysten med SeaDream Yacht Club.

Nå kan du være med på en eventyrlig all inclusive reise langs norskekysten med SeaDream. Yachtene som normalt sett kjører i Middelhavet og Karibien kommer endelig til Norge denne sommeren.

SeaDream Yacht Club er et privateid norsk rederi som har vunnet mange anerkjente priser innen reisebransjen. "It's Yachting, Not Cruising" definerer SeaDreams oppdrag: å gi en uformell yachtingopplevelse som overgår gjestenes forventninger når de utforsker verdens mest fantastiske destinasjoner.

SeaDreams prisbelønte service er av høy kvalitet. Mannskapet legger til rette for at du skal ha en uforglemmelig opplevelse med personlig service i en avslappende atmosfære.

Det gastronomiske nivået ombord er av ypperste internasjonal klasse. Det tilbys spesialtilpassede matopplevelser for hver enkelt gjest og man kan velge mellom gourmetretter, veganske og vegetarianske alternativer kombinert med det beste vinutvalget til havs.

Du kan nyte mat i verdensklasse i resturanten eller under midnattssolen på dekk.

Det er nok av fasiliteter ombord. Du kan slappe av på spa, svømme fra skipets badeplattform eller nyte livet i jacuzzien på dekk.

For den eventyrlystne venter det en vannsportmarina akterut på skipet hvor man fritt kan benytte små seilbåter, vannscootere eller kajakker for å utforske nærområdet for dagen. Og selv etter en lang og opplevelsesrik dag med sjø- og land aktiviteter, venter nye eventyr om bord på yachten.

Finn roen med daglig yoga eller Tai Chi:

Treningsrom:

Spa og massasje:

I tillegg finnes det frisør, kasino, bibliotek med 1200 bøker, pianobar, Golf Simulator med 30 signatur-golfkurs, utendørs bassenog og sykler ombord.

Hva med å se en utendørs kino på akterdekket kveldstid akkompagnert av årgangsvin og deilige småretter?

Du kan også oppleve å sove under stjernehimmelen eller midnattssolen på en en nyoppredd Balinese-seng, på toppdekket av yachten. Utsikten og lyden av havet gjøre det til en uforglemmelig opplevelse.

Dagene styrer du i ditt tempo og bli gjerne bli med mannskapet i land på spennende oppdagelser og nyte naturen når yachten legger til kai.

Du kan velge mellom 7 eller 12 netter. På veien stopper yachten på noen av landets mest unike perler. Ettersom skipene er relativt små besøkes havner som ingen større skip kan komme til.

Det legges opp til en hel dag per stoppested. På 12 netters turen legges det opp til tre dager i Lofoten.

Fra Oslo er første stopp Skagen i Danmark hvor grønt hav møter blått. I den lille byen det nok av koselige resturanter og shoppingmuligheter.

Rosendal er kjent for naturskjønne områder, blomster, foss og fjell. Ta en tur til Baroniet!

I Bergen kan du ta deg en spasertur langs UNESCO-kjente Bryggen, nyte en softis på toppen av fløyen eller prøve deg på 908 trappetrinn opp Stoltzekleiven.

Foto: Robin Strand - VisitNorway.com

I Sognefjorden ser du fjord og fjell så langt øyet rekker. Her er det gode muligheter for å padle kayak eller ta en tur i spektakulære fjellområder.

Olden er et lite tettsted som ligger ved utspringet av Sogn og Fjordane. I Olden opplever du spektakulær natur, koselige kafeer og butikker.

Rusle en spasertur gjennom Ålesund og nyt jugendstilarkitektur, herlige kafeer og gode shoppingmuligheter.

Det blir et stopp i Rørvik før tre herlige dager i Lofoten; Henningsvær, Reine og Røst.

Siste stopp er Tromsø og dersom du ønsker hjelp til retur til Oslo kan Journeys gledelig hjelpe deg med det.

Alle suiter holder høy standard med havutsikt, egen sittegruppe med TV og en velfylt minibar.

Ta kontakt med oss så hjelper vi deg å velge riktig suite.

Hensyn til Covid-19

Sikkerhet ombord er viktig og SeaDream følger alle gjeldende retningslinjer til enhver tid. Fordelen med få gjester på luftige arealer gjør at man kan holde god avstand fra andre gjester. All mat blir serveres a la carte. Spør oss gjerne om du har spesielle spørsmål knyttet til Covid-19.

Pris 12 netter: Fra 39.000 kr per pers (basert på delt suite).

Pris 7 netter: Fra 19.000 kr per pers (basert på delt suite).

  • Alle gourmetmåltider inklusive drikke/vin
  • 24h room service
  • Åpen bar med premium brands
  • Alle skatter og avgifter inkludert
  • Treningrom med sjøutsikt, tredemøller, sykler, frivekter, daglig yoga eller Tai Chi gruppetimer
  • Sauna/steam room/pool og Jacuzzi
  • Vannsportmarina

Tilleggskostnader er kun personlige utgifter som spa-behandlinger, enkelte vin og spiritus varianter, samt landaktiviteter. 

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg i mål med drømmereisen. Og husk, vi tar ikke ekstra betalt for å hjelpe deg.

Mail: [email protected]
Telefon: +46 739 709 421
Vil du ha flere reisetips som dette? Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev her.