Eksklusivt laksefiske, fantastisk mat, service og vertskap.


En av landets best bevarte ferie hemmeligheter er lodgen til tidligere Liverpool proff Vegard Heggem som ligger langs Orklas bredder i Sør-Trøndelag. Aunan Lodge er stort sett fullbooket hele sesongen med fluefiskere fra hele verden, men det finnes fortsatt noen få åpninger gjennom sommeren.

Aunan er en av våre personlige favoritter og vi har besøkt stedet hver sesong i 13 år! Det er lett å forklare hvorfor. Fantastisk natur, mat, service, vertskap og ikke minst 5,5 km eksklusivt laksefiske.

En viktig del av opplevelsen på Aunan er maten. Dere starter dagen med en deilig frokost med oster fra det lokale ysteriet, ferskt brød, egg & bacon. Lunsjen inntas gjerne ved elvebredden hvis været tillater det og vi kan love at ingenting slår en tre retters middag her, etter en lang dag i elven eller på fjellet.

Reiser man som et par har stedet to små hytter som passer perfekt. Er man en gruppe eller en familie på tur velger man Anfield med sine 4 soverom, 4 baderom og en stor deilig terrasse med fantastisk utsikt ut mot elven.


Laksefiske er en aktivitet som passer for hele familien. Hvis man har erfaring så kan man sette kursen direkte mot noen av Orklas beste fiskeplasser og hvis du er heldig så kan du oppleve adrenalinrushet som setter inn når en 10 kgs laks plutselig hugger. Hvis man aldri har kastet med flue før, får man et lite kurs på gressplenen av de erfarne guidene. Alt av fiskeutstyr finnes på lodgen, så det trenger man ikke å tenke på.

Fiske på Aunan er enestående, maten i en klasse for seg, men den viktigste grunnen til at vi vender tilbake hit år etter år er nok at vi finner roen her og virkelig klarer å koble av fra en hektisk hverdag. Aunan er rett og slett vårt hemmelige paradis, det må oppleves.

Vi har fortsatt noen få ledige plasser gjennom sommeren, men disse vil nok forsvinne raskt. Ta kontakt med Andrea så finner vi ledige datoer for deg og din familie og husk vi tar ikke ekstra betalt for å hjelpe deg.

Prisene starter på kr 3850,- per person per døgn, og inkluderer guidet laksefiske, overnatting og fullpensjon.

Hvis man ønsker å reise med familien anbefaler vi å leie Anfield hvor man har god plass til 4-6 personer. Prisen for hele hytta er da 58.500,- for fire netter og dette inkluderer:

- Overnatting.

- Frokost, varm lunsj og Aunans fantastiske tre retters middag.

- Eksklusivt og guidet laksefiske på 5,5 km langt strekke.

- Kastekurs for de som ikke har fisket før.

- Fantastisk service og verdens beste vert!

Det finnes også muligheter for gårdsbesøk, riding og guidede fjellturer i nærområdet mot et tillegg i prisen.

Ta kontakt for mer informasjon:

Mail: [email protected]
Telefon: +46 739 709 421
Vil du ha flere reisetips som dette? Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev her.