Lofoten Links - verdens råeste golfopplevelse?

Få steder, om noen, får en golfer testet seg mot elementene som ved Lofoten Links. Plasseringen ved storhavet med fritt utsyn mot nordlyset og midnattssola gjør banen til en storslått opplevelse. Her kombinerer du golf med spektakulære naturopplevelser på en fantastisk plass i Lofoten. Det er fortsatt mulig å rekke sesongen, golfbanen er åpen frem til 11 oktober.

Øyriket Lofoten er full av natur og lys, steile fjell, hvite sandstrender og små fiskevær. Lofoten Links ligger på 68 grader nord så her har du både midnattssola om sommeren og nordlyset fra september av.

Hov og Lofoten Links faktisk er et av de beste stedene å oppleve nordlyset fra august til april. Landskapet er åpent i nord uten fjell og det er heller ingen lysforurensning over havet, noe som også gir optimale forhold for å oppleve nordlyset. Vi hjelper deg å laste ned en app slik at du får nordlys-varsel rett inn på telefonen.

Banen er av typen "links" og har totalt 18 hull. Havet er vannhinder ved flere av hullene og sandstrender fungerer som naturlige sandbunkere. Banen har 4 ulike utslagssteder med varierte banelengder. Det gjør at ALLE golfere kan ha glede av å spille banen uavhengig av ferdighetsnivå.

Lofoten Links tilbyr leiesett av høy standard tilgjengelig for alle typer av spillere (høyre/venstre, stiff, regular, senior, dame med mer).

Overnatting på Lofoten Links Lodges

Dere overnatter i helt nye og store høystandards lodger like ved stranden på Hov. Lodgene er nordvendt med vakker utsikt mot nordlyset og storhavet som du kan enten nyte fra den store deilige terrassen eller fra sofakroken og en varm peis.

Logden har en stor og deilig stue og et fullt utrustet kjøkken. Like ved logden ligger også fjellet Hoven, bare 1 time hike til toppen, som er en av de beste plassene å se solnedgangen i Lofoten.

Matopplevelser på Låven resturant

En kort gåtur unna logdene ligger Låven resturant. Her serveres middag og lunsj i et kult, renovert lokale i en gammel låve. En stor glasspeis og myke retromøbler skaper en fin atmosfære selv på mørke vinterkvelder. Legg merke til de gamle melkespannene i taket som har blitt gjort om til lamper når du er der! Maten er smakfull og lokal mat serveres med røtter i gårdens historie og mattradisjoner.

Vikingtur på hesteryggen

Sammen med Hov gård kan vi tilby en helt spektakulær privat ridetur på hvite sandstrender, de gamle vikingstiene og på høydedrag med flott åpen utsikt mot yttersiden av Gimsøy.

Vi tilpasser hest og tempo etter rytternes kvalifikasjoner. Turen varer i ca to timer.

Oversikt over golf / Links Logdes / Låven & Hov Gård:

Vi skreddersyr bedriftsturer eller venneturer, også med andre opplevelser som RIB- og fisketur, kajakk, fjelltur på Hoven eller en sykkeltur rundt øyen.
Ta kontakt så kommer vi gledelig med forslag på en uforglemmelig opplevelse med kollegaer eller venner.

Pris fra 8295,- per person (dersom dere reiser minst 2 personer)

Inkludert i Journeys-pakken:

  • 3 netter overnatting på Lofoten Links Lodges
  • Frokost hver dag i egen Logde
  • 3 retters middag hver kveld på Låven resturant
  • 3 runder x 18 hull golf
  • Tralle og leiesett er inkludert
  • Privat ridetur på islandshester

Det er fortsatt mulig å rekke sesongen, golfbanen er åpen frem til 11 oktober. Ta kontakt med oss for å bestille i dag. Husk at vi ikke tar ekstra betalt for å hjelpe deg.

Mail: [email protected]
Telefon: +46 739 709 421

Vil du ha flere reisetips som dette? Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev her.