Bedriftstur med Journeys

Våren og sommeren har vært spesielt og tøft for mange. De aller fleste har brukt mye tid på hjemmekontor med digitale møter. Behovet for å treffes og være kreativ igjen sammen har kanskje aldri vært større enn nå. Kick igang høsten med kollegaene og ha noe kjekt å se frem til sammen.

Med Journeys som samarbeidspartner kan du føle deg trygg på at ditt arrangement blir ivaretatt på beste måte. Stedene tilfredsstiller strenge kvalitetskrav i alle ledd og vi kan skreddersy det aller meste.

Håndplukket, unike steder

Journeys håndplukker steder litt utenom de vanlige. Håndplukket representerer noe unikt. Dette er ekte og autentiske steder med egenart og sjel. Vi har fokus på en varm atmosfære, et vennlig og serviceinnstilt vertskap og høy kvalitet på omgivelser, mat og aktiviteter. Vi samarbeider med alt fra historiske og eventyrlige steder til femstjerners spa-hotell. Vi kan også sørge for at dere får ha stedet helt for dere selv.

Inspirerende møter

På bedriftstur skal dere hente frem inspirasjon og gode ideer. La oss finne inspirerende omgivelser for kreative møter enten det er innendørs eller utendørs, by, land, fjell eller strand. Gi oss litt info om bedriften deres så kommer vi gledelig med kreative forslag. Vi sørger også for god lunsj og sunn snack til pauser.

Matopplevelser med lokale råvarer

Journeys har alltid en sterk matprofil. Gode matopplevelser er viktig og maten er gjerne en del av opplevelsen ved stedene. Noen steder fisker eksempelvis kokkene kveiten i fjorden om morgenen som serveres i et gourmet-måltid på kvelden. Mange av råvarene plukkes gjerne rett fra egen hotellhage eller fra lokale forhandlere. Vi kan legge tilrette for både innendørs servering i en deilig atmosfære eller utendørs i fri natur.

Ved flere av stedene våre kan vi tilby matlaginskurs eller ville vekster kurs med triks fra naturen som tar kokkeferdighetene til et nytt nivå. Vi ordner også ølsmaking og vinsmaking.

Naturen forener

Vi legger tilrette for teambuilding i vill natur og vakkert landskap, utenfor de store turistmassene. Bli med på fjelltur topps og opplev skjulte utsiktsperler, toppturer på ski, lakseeldorado eller bli med på storfiske på havet. Vi ordner sledekjøring med hunder, brevandring, isjuving, rideturer, golf-mekka, og vedfyrte badestamper som noen eksempler.

Adrenalin og fartsfylte aktiviteter

Journeys kan tilby et bredt opplevelsesspekter. Hva med privatjet som frakter dere til destinajsonen, fartsfylte ribturer i spektakulære havområder eller helikopterturer som viser dere fjorder og tinder fra et nytt perspektiv? Vi kan ordne fjordcruise og seilturer. Bli med på en reise bort fra hverdagen til steder dere ikke visste fantes.

Julebord 2020

Julebord i eventyrlige omgivelser? Uansett hva slags arrangement dere planlegger er det alltid en fordel å være tidlig ute. Jo større gruppe dere er, jo tidligere bør planleggingen begynne. Kjenn duften av gløgg, julemat og stearinlys på et hotell som er pyntet til jul. Med flotte lokaler, matopplevelser i topp klasse og en varm atmosfære ønsker vi dere velkommen til en magisk juleopplevelse med gode kollegaer.

Vi skreddersyr det aller meste for at dere skal få tidenes opplevelse og legger tilrette for en trygg og corona-fri opplevelse.

Vi hjelper dere med alt fra planlegging til gjennomføring:

  • Vi presenterer reisemål og opplevelser
  • Skreddersyr et program for dere
  • Foretar reservasjoner
  • Organisering av aktiviteter
  • Vi kan foreta flyreservasjoner
  • Organisering av all transport under arrangementet
  • Oppfølging og endringer av bestillinger

Send oss en mail eller book et personlig møte så hjelper vi dere gledelig.

Mail: [email protected]
Telefon: +46 739 709 421

Vi ser frem til å samarbeide med dere!