Dette er året hvor du realiserer drømmen om Lofoten


Da er det endelig bestemt, det blir norgesferie sommeren 2020. Ja, det er bittert at ikke planlagte eventyr kan gå som planlagt, men se på det fra den positive siden. Du har aldri hatt en bedre mulighet til å oppleve et av verdens mest ettertraktede turistmål og vi vet hvordan du får mest ut av ferien. Lofoten venter på deg, din familie og dine venner.


Og hvorfor ikke ta turen med stil i ditt eget privatfly? Komfortabelt, luksuriøst, definitivt helt uten kø og prisen den er faktisk mulig å forsvare. Vår samarbeidspartner Airwing kan fly inntil 8 personer i deres lekre LearJet 45 fra privat terminalen på Gardermoen og direkte til Lofotveggen.

Pilotene har lang erfaring, interiøret er splitter nytt og du slipper å bytte fly i Bodø eller kjøre timesvis i bil for å oppleve magiske Lofoten. Hvis du er bekymret for koronasmitte er dette den beste måten å reise på. Airwing har strenge rutiner de følger, flyene har desinfiksjonsutstyr ombord og de eneste menneskene du omgås er ditt eget reisefølge.


Våre samarbeidspartnere i Norwegian Adventure Company har satt sammen magisk opplevelser i Lofoten i en årrekke, men i år har de overgått seg selv. Du blir hentet på flyplassen i en Mercedes VIP shuttle og kjørt rett til ikoniske Henningsvær hvor du sjekker inn på M/S Gamle Salten.


Her har du perfekt utsikt mot Lofotveggen som forhåpentligvis kommer til å være badet i midnattssol under ditt besøk.


Henningsvær er det perfekte utgangspunkt for spektakulære naturopplevelser. Her kan du ta surfekurs på det som kanskje er Nord-Europas råeste surfespot.


Dra på havørn og rib safari.


Eventuelt ta et SUP (Stand up paddleboard) kurs, gå toppturer, padle kajakk i omgivelser du ikke visste eksisterte eller dra på dagstur til magiske Trollfjorden.


Etter en lang dag med naturopplevelser kommer til du tilbake til båten og lar Bocuse D'or kokkene imponerer deg med lokale råvarer som har blitt til de lekreste retter.


Og vi kan love deg at det er ingenting som slår et glass bobler på dekk av Nord Norges svar på Orientekspressen, mens man ser midnattsolen kjempe for å holde seg over horisonten.


Lofoten blir populær i år, men det finnes fortsatt plasser og vi har de beste kontaktene. Vi skreddersyr reiser for deg og dine, men her er vårt forslag til en drømmeweekend du sent vil glemme.

- Tur/retur Oslo - Evenes i LearJet 45 privatjet.
- Transfer flyplass Mercedes VIP shuttle.
- 3 overnattinger på M/S Gamle Salten torsdag-søndag.
- Frokost/lunsj/Middag hver dag laget av Bocuse D'or kokker. 
- Havørnsafari med rib langs Lofotveggen.
- Havfiske.
- Fjelltur med guide.

Total pris: 46.900,- per person (Hvis 8 personer reiser sammen torsdag til søndag)


Ta kontakt med oss, så skreddersyr vi din drømmeweekend i Lofoten.

Mail: [email protected]
Telefon: +46 739 709 421
Vil du ha flere reisetips som dette? Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev her.