Journeys ansetter og legger ut på norgesturne!

For nesten nøyaktig et år siden realiserte Maria og Even Aas-Eng drømmen om å starte et high-end reisebyrå. Sammen med Andrea Rosso lanserte vi Journeys Travel som ønsket å sende nordmenn til unike destinasjoner over hele verden.

- Som med alle start-ups var det tøft i starten og vi tapte penger i oppstartsåret, men vi fikk det til og 2020 så veldig bra ut. Sier styreleder Even Aas-Eng.

Men så traff pandemien og Journeys gikk fra et lovende 2020 til null i omsetning over natten.

- Vi hadde to valg, legge ned eller kjempe oss ut av krisen og vi valgte det siste" sier Aas-Eng.

Selskapet forstod tidlig at norsk reiseliv kom til å stå overfor en enorm utfordring når de utenlandske gjestene kom til å utebli og startet å kontakte norske hoteller og turoperatører for å tilby deres produkter til det norske markedet. Allerede 12 mars startet vi arbeidet med å bygge norske produkter og vårt initiativ har blitt veldig godt mottatt av både partnere i reiselivsnorge og våre kunder.
Vårt lille selskapet har ved siden av gründerne også Camilla Pihl, Peter Peters, Facebooks Nordensjef Martin Ingemansson, teknologiesset Maximillian Lloyd, engleinvestor Knut Dyremyhr og gründer av Forvaltningshuset, Tore Malme på eiersiden. Vi er alle sammen veldig glade for at vi nå kan offentliggjøre at vi nå satser det remmer og tøy kan holde og ansetter midt i krisa!

Christel Mathiesen (27) som tidligere har vært salgssjef i solcelle selskapet Otovo blir ny markedsdirektør og starter umiddelbart arbeidet med å skape spennende feriereiser for de som skal på norgesferie i år.

- Dette er drømmejobben! Nå skal jeg ut på tidenes norgesturne og treffe potensielle partnere og lage fantastiske produkter som vi kan tilby nordmenn i år og resten av verden når situasjonen normaliserer seg" Sier Mathiesen som allerede har besøkt flere fantastiske steder i sin nye jobb.

Mathiesen skal også jobbe med bedriftsmarkedet som Journeys kommer til å satse på til høsten. - Jeg tror mange norske bedriftsledere kommer til å tenke at deres neste kick off eller ledersamling skal være i Norge og vi kan lage noen pakker som de sent kommer til å glemme. Det arbeidet har vi startet på nå og resultatet kommer til høsten.

Vil du være med Christel på hennes norgesturne? Følg oss på instagram , og hvis du vil ha gratis tips om norske ferieperler anbefaler vi vårt nyhetsbrev.

Her har dere en liten smakebit på hva Norge kan by på. God sommer og god ferie.

Med vennlig hilsen Andrea, Christel, Maria, Max og Even.