På tide å planlegge neste sommer?

Det er fortsatt veldig mye som er usikkert, men vi får alle håpe og tro at sommeren 2021 vil nærme seg normalen igjen og kanskje er tiden kommet for å legge noen planer?


Siden usikkerheten fortsatt er stor er det viktig å ta noen forholdsregler i forhold til hva man bestiller. Når det gjelder flybilletter kan dette være et usedvanlig godt tidspunkt for å bruke eurobonuspoengene som har stablet seg opp på kontoen og/eller ubrukte companion tickets. Disse kan uansett endres helt frem til 24 timer før avreise og hvis man velger å avbestille mot en kostnad.

Men også hvis man betaler for billetten har sjelden flyselskapene hatt bedre dealer enn nå. Både Lufthansa, Swiss og Qatar har kampanjer med svært gode priser i Business og First Class og i motsetning til i "gamle dager" så kan disse billettene endres etter bestilling, så risikoen er liten her også.


Den samme er situasjonen blant hoteller verden over som desperat prøver å få hjulene i gang igjen. Det er fullt mulig å gjøre reservasjoner med mulighet for å avbestille.

I tillegg til fleksible regler om endringer og avbestillinger, er vi glade for å se hvordan både flyselskaper og hoteller skaper nye rutiner som gjør at du som gjest føler deg trygg.


Vi i Journeys hjelper gjerne til med å finne eller booke companion tickets eller gunstige flybilletter. Dersom man booker hotell via oss også tar vi heller ikke ekstra betalt for jobben.


Så hva sier dere, skal vi prøve å få dette showet i gang igjen? Book med trygghet hos oss, så har du noe å glede deg til i 2021.

Ta kontakt med oss for å planlegge din neste drømmereise:

Mail: [email protected]
Telefon: +46 739 709 421