Oppdag Skandinavia

For nøyaktig et år siden realiserte vi vår drøm om å starte et reisebyrå som skulle hjelpe sine kunder med å finne fantastiske destinasjoner, hoteller, lodger og opplevelser verden over. Som med alle oppstartsselskaper var det tøft i starten, men vi jobbet hardt og vi fikk det til.

Så kom pandemien og reisebransjen verden rundt stoppet opp over natten. Etter å ha hjulpet våre gjester med ombookinger, kanselleringer og få de som befant seg på andre siden av kloden hjem til sine familier, satt vi oss ned og tenkte, hva gjør vi nå? Alle inntekter for året ble borte over natten og vi hadde egentlig to valg. Legge ned eller kjempe og tenke nytt. Vi valgte det siste og slik ble Scandinavian Journeys født.

De neste månedene og kanskje årene kommer vi alle til å reise mer lokalt.
Både fordi internasjonal reisevirksomhet vil være begrenset, men også fordi vi kommer til å søke mot det trygge og vi ønsker å støtte opp om lokalt næringsliv. Her i Skandinavia er vi privilegerte på de fleste områder, også dette. Vi fortsetter å drømme om Maldivene, Seychellene, Alaska og Bali, men nå har vi muligheten til å utforske noen av verdens mest spektakulære destinasjoner og naturopplevelser i vår egen bakgård. Tiden er kommet for å dra på hvalsafari i Lofoten, spa-weekends på svenske vestkysten, nordlys-safari i Finnmark, romantiske weekends på tradisjonsrike hoteller på Vestlandet, laksefiske på lodger i Trøndelag, opphold på svenske herregårder og mye, mye mer.


Derfor gjør vi det nå til vår misjon å sette sammen de mest fantastiske opplevelsene man kan ha i Skandinavia og vi håper du vil la oss hjelpe deg. Som tidligere er vårt fokus å tilby våre kunder ekstraordinær service og våre tjenester koster ikke ekstra. Vi henter våre inntekter fra provisjon vi mottar fra våre partnere.

La oss oppdage Skandinavia sammen. Ta kontakt med gründer og daglig leder Andrea Rosso for å planlegge din neste ferie. 

Mail: [email protected] 
Telefon: +46739709421

Ønsker du å motta våre gratis nyhetsbrev med tips og råd om fantastiske opplevelser i Skandinavia kan du registrere deg her.