Sommeren er her!

Sommeren er her, reiserådene er endelig klare og hvis du fortsatt ikke har lagt noen planer så er det på tide nå.

Her er noen tips til fantastiske opplevelser som fortsatt er mulig å oppleve sommeren 2020. Ta kontakt med [email protected] hvis du vil ha hjelp til å planlegge sommeren drømmereise.

Fjærland
Fjærlandsfjorden er kanskje den vakreste fjordarmen i Sogn og her finner du det koselige hotellet Fjærland Fjordstue som både har mat og vin i verdensklasse og vår lokale guide kan ta deg med på de mest fantastiske turer. Ta kontakt så skreddersyr vi din reise. Les mer her:

BesteBakken
Innerst i Sognefjorden, hvor fjell, fjord og bre møtes, ligger den lille bygda Hafslo. Journeys har satt sammen noen helt spesielle dager for deg og kvalitetssikret at du kommer til å elske stedet enten du søker inspirasjon, opplevelser eller å lade batteriene.

Vi legger opp fire dager med overnatting, kulinariske matopplevelser, fjelltur-eldorado, elsykler og vinsmaking på Europas nordligste vingård. Les mer her:

SeaDream
Unikt tilfelle i 2020! Nå kan du være med på en eventyrlig all inclusive reise langs norskekysten på SeaDream Yacht Club. Yachtene som normalt sett kjører i Middelhavet og Karibien kommer endelig til Norge. Les mer her.

Lofoten
Vår partner i Lofoten har gjort sitt for å gjøre sommeren 2020 til noe helt spesielt. Her kan du bo ombord på M/S Gamle Salten og få servert mat av Bocuse D'or kokker., men viktigere er det at du kan velte deg i spektakulære naturopplevelser. Vi har fortsatt noen få plasser igjen her i sommer. Les mer her:

Øde øy
Finnskogen er ekte villmark og utrolig nok er det kun 2 timer å kjøre fra Oslo. Her har vi satt opp en egen privat øy med lavo, bålplass og villmarksbutler! Ta et par dager her i finværet, det er verdens beste spa! Les mer her:

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg i mål med sommerferien. Og husk, vi tar ikke ekstra betalt for å hjelpe deg.

Mail: [email protected]
Telefon: +46 739 709 421
Vil du ha flere reisetips som dette? Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev her.