Det beste av det beste på BesteBakken

Innerst i Sognefjorden, hvor fjell, fjord og bre møtes, ligger den lille bygda Hafslo. Journeys har satt sammen noen helt spesielle dager for deg og kvalitetssikret at du kommer til å elske stedet enten du søker inspirasjon, opplevelser eller å lade batteriene.

Vi legger opp fire dager med overnatting, kulinariske matopplevelser, fjelltur-eldorado, elsykler og vinsmaking på en av Europas nordligste vingårder.

Du blir tatt godt i mot på BesteBakken, et annerledes gjestehus som er drevet av ekteparet Lindis Alme og Odd Geir. Dette er to ildsjeler som har skapt helt spesielle opplevelser i 20 år. Gjestehuset har totalt 15 rom og kombinerer nåtidens krav til komfort med nostalgisk særpreg.

- Jeg har forsøkt å skape et sted der jeg selv ville ha ønsket å komme til, sier Lindis.

3 netter, alt inkludert 6.990,- per person. Se mer informasjon i bunn av saken eller ta kontakt med [email protected]

Du sjekker inn på rommet ditt som har et individuelt preg, med en deilig seng, sittegruppe og delikate bad.

Uteområdet er idyllisk med blomster og flotte utendørsarealer i solen.

Du kan også hilse på alpakkaer i bakgården! Det er overraskende hvor mye nyttig som kommer fra disse skjønne dyrene - spør Lindis så forteller hun gledelig.

Et av høydepunktene på BesteBakken er matopplevelsene med råvarer fra distriktet, og sesongens urter og grønnsaker rett fra hagen. Bli med på Hagevekster og Ville Vekster kurs med Lindis for å lære tips og triks som tar dine egne kokkekunster til et nytt nivå. Deretter går dere inn og lærer noen oppskrifter. Kanskje du blir så inspirert at du vil dyrke ramsløk selv?

Det serveres tre-retters etter "slow food"- prinsippet. Det innebærer at all maten lages fra bunnen og man skal ta seg tid til å dyrke gleden ved god mat i godt selskap.

Hjemmelaget yoghurt, syltetøy, mysliblanding, spekepølse og hjemmebakst er alltid på frokostmenyen. Til frokost serveres gjerne egg & bacon med deilig tilbehør.


BesteBakken sørger for at alle gjeldende retningslinjer for Covid-19 opprettholdes til enhver tid. Buffét utgår og måltidene blir servert i flere omganger. Det holdes god avstand mellom gjestene på bordsetningen.

Vi tar deg med til Slinde Vingård på vinsmaking og gode historier. Vinen her byr på aroma, lang smak, røyk og frisk sogneluft. Vingården ligger ca 30 min fra BesteBakken.

Husk å pakke med deg gode sko, for turen til Molden er et absolutt must å få med seg. Man kan gå turen på egenhånd, men vil du ha en guide hjelper vi til med det også. Turen går i hovedsak på god sti i middels stigende terreng. På toppen har du utsikt til fjorden i alle retninger.

En dag med elsykler er inkludert. Området langs vannet har mange turmuligheter.

Er du glad i ørret-fiske ligger det et fiske-eldorado en kort tur unna.

Nå er sommeren rett rundt hjørnet. Bli med på en herlig sommeropplevelse hos Lindis og Odd.

Pris fra 6990,- per person

Journeys-pakken:

  • Tre netter overnatting på BesteBakken.
  • Frokost og tre-retters middag inkludert
  • Hagevekster og Ville Vekster - et kurs med Lindis.
  • En dag med elsykler
  • Vinsmaking på Slinde Vingård

Ta kontakt med oss for å bestille i dag. Husk at vi ikke tar ekstra betalt for å hjelpe deg.

Mail: [email protected]
Telefon: +46 739 709 421


Vil du ha flere reisetips som dette? Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev her.