En høstopplevelse for sansene på BesteBakken

Sommerferien er over, men ennå er det lenge igjen til vinteren. BesteBakken har vært en stor success i sommer og en av favorittene blant våre reiseglade gjester.

Sanselighet, kultur, tradisjon, kreativitet, smaksopplevelser og velvære - dette handler BesteBakken om. Nå står høsten for tur og Lindis er klar til å ta dere i mot og gi dere en opplevelse for alle sansene.

Matopplevelser med lokale råvarer

Et av høydepunktene på BesteBakken er matopplevelsene med råvarer fra distriktet, og sesongens urter og grønnsaker rett fra Lindis sine syv hager. BesteBakken er kjent for kulinariske matopplevelser og det aller meste er kortreist. Bare vær nysgjerrig - Lindis tipser gjerne om hagevekster og ville vekster som brukes i matlagingen, som tar dine egne kokkekunster til et nytt nivå.

Middagene serveres tre-retters etter "slow food"- prinsippet. Det innebærer at all maten lages fra bunnen og man tar seg tid til å dyrke gleden ved god mat i godt selskap.


Besøk av vinbonden

Vinbonden Bjørn fra Slinde Vingård kommer til BesteBakken og byr på vinsmaking og gode historier. Vinen her byr på aroma, lang smak, røyk og frisk sogneluft.

Tur til Molden

En tur til Lusters, (kanskje Sogn og fjordanes) vakreste plass med utsikt over fjorden er et absolutt "must". Turen er guidet og starter ved parkeringen på Krossen 500 moh. Deretter går dere i et behagelig tempo til turmålet for dagen, som er den gamle stølen på Svarthiller, som er på 900 moh. Her er det fantastisk utsikt over fjordlandskapet og et veldig flott fotomotiv. Det serveres noe varmt å drikke imens dere nyter den flotte utsikten over Lustrafjorden og Ornes.

Hvis det er stemning for det så går dere opp de siste 200-250 høydemetrene til toppvarden på 1116 moh. Her er det panoramautsikt man ellers kun ser på postkort med fjord i alle himmelretninger. Dette er en tur som passer for de fleste med normal fysisk form.

Overnatting på gjestehuset

BesteBakken har totalt 14 gjesterom og kombinerer nåtidens krav til komfort med nostalgisk særpreg. Stedet har flere felles oppholdsrom, blant annet to spisestuer, salonger, møterom og bibliotek. På veggene henger bilder av norske samtidskunstnere og innredningen er hjemmekoselig.

- Jeg har forsøkt å skape et sted der jeg selv ville ha ønsket å komme til, sier Lindis.

Dere sjekker inn på rommet som har et individuelt preg, med en deilig seng, sittegruppe og delikate bad.

Uteområdet er idyllisk med blomster og flotte utendørsarealer i solen, og til og med alpakkaer i bakgården! Det er overraskende hvor mye nyttig som kommer fra disse skjønne dyrene - spør Lindis så forteller hun gledelig.

Pris fra 7990,- per person (dersom dere reiser minst 4 personer)

Journeys-pakken:

  • Tre netter overnatting på BesteBakken.
  • Frokost og tre-retters middag inkludert
  • Hagemat og Ville Vekster - kurs med Lindis.
  • Vinsmaking på BesteBakken med Bjørn fra Slinde Vingård
  • Guidet tur til Molden inkl lunsj 5-7h

Ta kontakt med oss for å bestille i dag. Husk at vi ikke tar ekstra betalt for å hjelpe deg.

Mail: [email protected]
Telefon: +46 739 709 421


Vil du ha flere reisetips som dette? Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev her.