Høstferie i siste liten

Det kan være vanskelig å planlegge noe langt frem i tid disse dager. Høstferien kommer plutselig neste uke og vi har sjekket mulighetene for en siste liten getaway.

Fjellet og naturen er vakrest når høstens farger først overtar. Bladene får de utroligste farger og luften er herlig og frisk. Det er en spesiell tid å nyte før korte dager og kjølige vintertemperaturer trer inn.

Bli med på en langhelg til Fjærland - til den unike kombinasjonen av fjord, fjell og bre. Dere bor på Fjærland Fjordstover og blir godt tatt i mot av et herlig vertskap.

Bård Huseby og kona tok over bygget fra 1937 for litt under 10 år siden og etter en total renoverinsprosess har de skapt et av fjordnorges koseligste hotell. Hvert rom er unikt med lekre detaljer, og beliggenheten er midt i smørøyet!

Smør matpakke på hotellet under frokosten frokost, fyll opp termosen og gjør dere klar for en eventyrlig dag i i spektakulære omgivelser. Ta en familietur opp Mundalsdalen til fjellstølen eller prøv den spektakulære turen til Flatbrehytta - i brekanten som ligger på 1000 meter. Dere kan velge om dere ønsker å ta turen på egenhånd eller om vi dere ønsker en lokal guide som viser vei og byr på spennende historier.

Etter en lang fjelltur er det lite som slår en deilig tre-retters middag, vin fra hotellets Bordeaux-kjeller eller hotellets hjemmebryggede øl.

Vi har satt sammen en siste liten spesialpakke sammen med Fjærland Fjordstove som gjelder i høstferien.

Pris fra 4990,- per person (dersom dere reiser minst 2 personer)

Inkludert i Journeys-pakken:

  • 2 netter overnatting på Fjærland Fjordstover
  • Frokost hver dag
  • Matpakke til lunsj
  • 2-retters middag fredag
  • 3-retters middag lørdag med vinpakke
  • Gratis bruk av kayak under hele oppholdet

Ta kontakt med oss for å bestille i dag. Husk at vi ikke tar ekstra betalt for å hjelpe deg.

Mail: [email protected]
Telefon: +46 739 709 421

Vil du ha flere reisetips som dette? Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev her.