Hvilepulsen gjenoppstår på disse velværehotellene

Mange har hatt hjemmekontor i det siste og kjenner det på kroppen. Skuldrene er som rett under ørene, nakken er full av knuter og hjernen raser i 100 kilometer i timen. Ingenting er vel bedre da, enn en skikkelig helg for avkobling.

Vi har plukket frem våre favorittsteder for fred og ro, velvære, digital detox og gode matopplevelser.

Storfjord Hotel

Bak duften av de håndlagde tømmerveggene venter luksus, matopplevelser og en varm atmosfære. Utenfor venter skogens ro, sunnmørsalper og spektakulære fjorder. Lodgehotellet er et intimt luksushotell med deilige velværefasiliteter og er kjent for kvaliteter det er vanskelig å sette ord på.

Inntullet i myk morgenkåpe og tøfler vandrer du til hotellets velvære ved skogkanten. Stig inn i varmen til en lun atmosfære. Du kan nyte en stille stund i utendørs jacuzzi, badstu eller i myke sofaer med utsikt over skogen og dyrelivet utenfor. Spabehandlinger kan også bestilles separat.

Britannia Hotel Trondheim

Hva med en romantisk weekend på norges flotteste spa-hotell? Britannia Hotel er inkludert på listen over verdens beste nye hotell i 2020 av det anerkjente reisemagasinet Travel + Leisure. Hotellet ligger midt i Trondheim sentrum så her kan du kombinere velvære med storbyferie. Hotellet er en opplevelse i seg selv, så ikke legg for mange planer bare!

På Britannia Spa får du den ultimate opplevelsen innen avslapning og velvære for kropp og sjel. Velværeavdelingen har et stort basseng, en deilig varm jacuzzi, en kaldkulp og et utvalg av badstu og steamrom hjelper deg å roe helt ned etter aktive (eller inaktive) dager. Massasje, ansiktsbehandling, pedikyr, manikyr og flere behandlinger finner du på spa-menyen.

Farris Bad

Farris Bad nyter en uslåelig beliggenhet på bystranden i Larvik, kun 1,5 time fra Oslo og 15 minutter fra Torp flyplass Sandefjord.

Farris Bad har Nordens største og mest innholdsrike spa-avdeling på over 2500 kvm. Hotellet er det eneste som har etablert sitt spa på en ekte, mineralholdig kilde. Opplev ekte og rent kildevann fra 55 meters dyp i vår kildevannsgrotte – næringsrikt og helsebringende. 20 år bruker vannet på sin reise fra Bøkeskogen og inn til Farris Bad.

Fýri Resort

En lekker mountain pool lodge i Hemsedal. De har latt oss inspirere i Dolomittene, de flotteste stedene i Alpene, Miami og Saint-Tropez. Fýri har skapt en unik destinasjon der du kan nyte 36 grader i vannet året rundt, slappe av solsengene, bruke treningsfasilitetene, skåle med vennene dine og oppleve Hemsedals vakre fjell på en helt ny måte.

En del av hotellet, men samtidigt en egen verden, som består av utendørsbasseng og innendørsbasseng, begge oppvarmet til 35 grader, badstu, åpen peis, bordtennisbord og treningsmuligheter.

Tilbring en helg eller en natt på spahotell uansett årstid. Alle trenger et lite avbrekk av hverdagens travle dager.

Ta kontakt med oss så hjelper vi deg med bestilling. Vi kan skreddersy det aller meste. Husk at vi ikke tar ekstra betalt for å hjelpe deg.

Mail: [email protected]
Telefon: +46 739 709 421

Vil du ha flere reisetips som dette? Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev her.