Nyt fjellet i vinterferien


Ikke la vinterferien bli en evig mandag! Ta med familien, kohorten eller kjæresten til Fjærland Fjordstove. Her venter fantastiske skiopplevelser, om det så er langrenn, slalåm eller toppturer på randonee som ligger nærmest hjertet.

Den lille bygda ved den vakre Fjærlandsfjorden er som skapt for å oppleve vinterdager som vil skape minner dere vil huske i lang, lang tid. Om du er vant til å utforske nye fjell alene eller om du velger en guidet skitur med hotelleier Bård, så er én ting sikkert. De ville og storslåtte fjellene vil ikke skuffe.

Vakre Fjærland Fjordstove ligger bare tyve minutter unna Sogndal Skisenter. Med fem skitrekk, barnebakker og Big Jump er det et fantastisk anlegg, men også et flott utgangspunkt for toppturer på egen hånd. Smør matpakke på hotellet under frokost, fyll opp termosen og gjør dere klar for en eventyrlig dag i spektakulære omgivelser.

Fjord, fjell og bre har i alle tider dratt mennesker til Fjærland. Det er en plass for å puste og føle seg som et menneske igjen. Vi har alle ulike behov for å lade opp. For noen er det å kjenne skiene gli ned langs fjellsiden mens den friske luften trekkes dypt ned i lungene. For andre er det å sitte i en god stol mens du leser favorittboken din og nyter et godt glass vin. På Fjærland Fjordstove ligger forholdene godt til rette for begge deler.

På kvelden er det en unik stemning i det lille historiske hotellet. De serverer 3-retters middag med lokale råvarer, noen ganger fisket i fjorden av kokkene selv. Vinkunnskapen er høy hos vertskapet, som selv importerer vin fra Bordeaux og kjelleren er bokstavelig fylt opp av unike vinopplevelser. Hotellet har også gått sammen med Kinn Bryggeri og laget et eget Fjærlandsøl og vi lover at det smaker ganske så godt med et glass etter en lang dag i fjellet.

Her er det også muligheter for andre fantastiske opplevelser. Står sledetur med Alaskan-Huskyer på «bucket-listen»? Du trenger ikke å dra til Nord-Norge for å oppleve hundesledekjøring. «Fjord Husky» tar deg med på tur i omgivelser du ikke finner noe annet sted i verden.

På Fjordstova har de også en badstue i kjelleren med utgang til fjorden. Ingenting slår en halvtime her etter en lang dag på ski og et dypp i Fjærlandsfjorden klarer du selv om gradestokken bare viser tre grader! Velkommen til Fjærland!

Det unike hotellet er med i De Historiske Hotell og Spisesteder. Et tegn på at du får oppleve Norge på den mest unike og minneverdige måten. Bård Huseby og kona tok over bygget fra 1937 for litt under 10 år siden og etter en total renoveringsprosess har de skapt et av Fjord-Norges koseligste hotell. Hvert rom er unikt med lekre detaljer, og beliggenheten er helt unik.

Pris fra 1950 NOK per natt og rom inkl. frokost

Er du interessert i å nyte vinterferien i vakre omgivelser hos Fjærland Fjordstove? Kontakt Bård som kan booke rom og opplevelser til deg og dine.

Mail: [email protected]
Mobile: + 47 41000200

Randopakke med egen guide for 2 personar fra 9260,-

  • 3 netter overnatting Fjærland Fjordstove
  • Frokost, matpakke og tre-retters middag med lokale råvarer
  • Topptur med kjentmann som guide
  • Heiskort Sogndal Skisenter

    Ta kontakt for tilbud for Familiepakke eller om dere er flere på tur

Vil du ha flere reisetips som dette? Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev her.

Mail: [email protected]
Telefon: +46 739 709 421