Luksus, hvilepuls og Sunnmørsalper

På en skogkledd åsside, med utsikt mot Sunnfjord og Sunnmørsalpene ligger det idylliske lodge hotellet Storfjord Hotel. Storfjord er verdenskjent for kvaliteter det er vanskelig å sette ord på og Journeys har kvalitetssikert at alt holder høyeste standard. Bli med på uforglemmelige dager!

Storfjord hotel ligger kun 30 min med bil fra Ålesund. Fra første øyeblikk finner man en herlig ro og her er dere kontakt med naturen uansett hvor dere beveger dere.

Bak duften av de håndlagde tømmerveggene venter luksus, matopplevelser og en varm atmosfære. Utenfor venter Sunnmørsalper, spektakulære fjorder og rå natur.

Lodgehotellet er et intimt luksushotell med tilsammen 30 rom som bærer individuelle preg og design. Legg merke til detaljer - her er alt nøye plukket ut. Rommene er komfortable og romslige med utsikt over Storfjorden eller omkringliggende skog. Alle rom har badekåper, tøfler, yogamatte og egen espressomaskin. Noen rom har peis, privat terrasse eller direkte utgang til hagen.

Gastronomiske høydepunkter

Hotellet er stolt av sitt nære samarbeid med lokale mat- og drikkeprodusenter, noe som gjenspeiles i kjærligheten til rettene som serveres. Kjøkkenet presenterer en gourmet opplevelse tilberedt på de beste av lokale og ureiste råvarer. Hver kveld serveres det en nykomponert meny med smaken av Storfjord. Prøv gjerne lokalbrygget øl, Storfjordbrygg!

Spa og Wellness

Inntullet i myk morgenkåpe og tøfler vandrer du til hotellets velvære ved skogkanten. Stig inn i varmen til en lun atmosfære. Du kan nyte en stille stund i utendørs jacuzzi, badstu eller i myke sofaer med utsikt over skogen og dyrelivet utenfor. Spabehandlinger kan også bestilles separat.

Aktiviteter

Vi tar deg med på alt fra bakstekurs til adrenalinkick, utsikt og tilpasser all slags vær. Med rib, fjordcruise, helikoptre og biler tilbyr vi opplevelser hvor du kommer tett på naturen – og til steder du kanskje ikke hadde funnet på egenhånd. Aktivitetene byr på luksus litt utenom det vanlige. Mulighetene er mange og vi skreddersyr selvfølgelig ønsker.

Devoldfabrikken

Vi kan anbefale en tur til Devoldfabrikken som kun er 30 minutters kjøretur unna. Her finner du outletbutikker (med 30-70% rabatt) fra kjente merkevarer som blant annet Devold, Swix, SWIMS, Helly Hansen, Norrøna og Bergans i tillegg til et håndplukket utvalg nisjebutikker innen design, blomster og cafeer. Som Storfjord-gjest får du ytterligere 10% rabatt.

Dersom dere ønsker en ekstra overnatting i Ålesund kan vi også booke dere inn på sjarmerende boutique Hotel Brosundet.

For større grupper og bedrift kan vi også skreddersy et unikt opplegg.

Pris fra 6120,- per person (dersom dere reiser 2 personer)

Inkludert i Journeys-pakken:

  • Overnatting 3 netter i Superior rom på Storfjord Hotel
  • Deilig frokost
  • Nydelig 3-retters hver kveld
  • Gratis tilgang til velværeavdeling (spabehandlinger kan bestilles separat)
  • 10% ytterligere rabatt i Devoldfabrikkens outletbutikker

Ta kontakt med oss for å bestille i dag. Husk at vi ikke tar ekstra betalt for å hjelpe deg.

Mail: [email protected]
Telefon: +46 739 709 421

Vil du ha flere reisetips som dette? Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev her.