Ta pinseferie på Norges vakreste hotell!

Har du ikke planlagt pinsen ennå? Sognefjorden er på sitt vakreste nå og fantastiske Walaker hotell har fortsatt noen få ledige rom. Walaker er Norges eldste hotell, men først og fremst et av de aller vakreste. Siden 1690 har familien Nitter drevet denne perlen og i dag er det niende generasjon Nitter Walaker som er vertskap.

Rommene i hovedhuset er fantastisk innredet i romantisk stil med antikke møbler og alle har flott utsikt.

En av de virkelig høydepunktene når du bor på Walaker er den fire retters middagen som serveres kl 19:30. Dette er en av de beste restaurantene på vestlandet og det er bare å glede seg til sjøkreps fra Sognefjorden, hjort fra fjella, bær fra hagen og hjemmeysta ost. Vinkartet kan også by på noen svært hyggelig overraskelser, spesielt når det gjelder moden Champagne og hvite burgundere.

Walaker hotell er vakkert, men kan ikke måle seg med omgivelsene. Turister kommer fra hele verden for å oppleve de stupbratte fjellsidene som stuper ned i Lusterfjorden.

Vil du ha flere reisetips som dette? Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev her.

Det er ikke sikkert du vil gjøre så mye annet enn å nyte den fantastiske naturen med et glass bedre vin i hånden i Walaker hotells vakre hage, men her kan man padle i fjorden, sykle i fjellet, eller besøke hotellets eget galleri. Bare fortell oss hva du er interessert i, så setter vi sammen et forslag til deg.

Hotel Walaker ligger ca 5 timers kjøretur fra Oslo og reisen alene er nesten verdt hele turen! Kjør over Hemsedal og Lærdal, eller hvis du har god tid tar du turen over Geiteryggen, slik at du kommer ned ved Aurland før du krysser Sognefjorden.

Sammen med Walaker har vi satt sammen en pakke for en romantisk pinse du sent vil glemme! Pris per natt per rom, hvis du booker minimum tre netter er 4950,- og da er følgende inkludert i prisen:

- Superior rom i nybygget.

- Bondefrokost med hjemmebakt brød og syltetøy på bær fra egen hage. 

- Framifrå 4-retters middag basert på råvarer fra fjorden og fjella. 

- En flaske god Champagne ved ankomst (Ekstra god hvis du ankommer i en gammel Porsche og hvis du kjører Ducati kommer du til å bli gledelig overrasket!) 

- Guidet kayakktur for to i den vakre Lusterfjorden. 

- Leie av sykler for to personer.

- Stupbratte vestlandske veier!

Kontakt Andrea på Scandinavian Journeys så hjelper hun deg med din bestilling og husk vi tar ikke ekstra betalt for å hjelpe deg.

Mail: [email protected]
Telefon: +46 739 709 421
Meld deg på vårt nyhetsbrev her.