Dette er året hvor du realiserer drømmen om Lofoten


Da er det endelig bestemt, det blir norgesferie sommeren 2020. Ja, det er bittert at ikke planlagte eventyr kan gå som planlagt, men se på det fra den positive siden. Du har aldri hatt en bedre mulighet til å oppleve et av verdens mest ettertraktede turistmål og vi vet hvordan du får mest ut av ferien. Lofoten venter på deg, din familie og dine venner.


Våre samarbeidspartnere i Norwegian Adventure Company har satt sammen magisk opplevelser i Lofoten i en årrekke, men i år har de overgått seg selv. Du blir hentet på flyplassen i en Mercedes VIP shuttle og kjørt rett til ikoniske Henningsvær hvor du sjekker inn på M/S Gamle Salten.


Her har du perfekt utsikt mot Lofotveggen som forhåpentligvis kommer til å være badet i midnattssol under ditt besøk.


Henningsvær er det perfekte utgangspunkt for spektakulære naturopplevelser. Her kan du ta surfekurs på det som kanskje er Nord-Europas råeste surfespot.


Dra på havørnsafari med rib.


Eventuelt ta et SUP (Stand up paddleboard) kurs, gå toppturer, padle kajakk i omgivelser du ikke visste eksisterte eller dra på dagstur til magiske Trollfjorden.


Etter en lang dag med naturopplevelser kommer til du tilbake til båten og lar Bocuse D'or kokkene imponerer deg med lokale råvarer som har blitt til de lekreste retter.


Og vi kan love deg at det er ingenting som slår et glass bobler på dekk av Nord Norges svar på Orientekspressen, mens man ser midnattsolen kjempe for å holde seg over horisonten.


Lofoten blir populært i år, men det finnes fortsatt plasser og vi har de beste kontaktene. Vi skreddersyr reiser for deg og dine, men her er vårt forslag til en drømmeweekend du sent vil glemme.

- Transfer flyplass Mercedes VIP shuttle
- 4 overnattinger på M/S Gamle Salten (søndag - torsdag)
- Alle måltider laget av Bocuse D'or kokker. 
- Havørnsafari med rib langs Lofotveggen
- Havfiske
- 2 fjellturer med guide.

Total pris: 17 900,- per person

Ta kontakt med oss, så skreddersyr vi din drømmeferie til Lofoten.

Mail: [email protected]
Telefon: +46 739 709 421
Vil du ha flere reisetips som dette? Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev her.