Ekspedisjoner og vintereventyr venter i Finnmark

Bli med på vintereventyr i Finnmark. Vinterlandskap, ekspedisjoner, badestamp, deilig mat og nordlys venter på Stuenes Lodge. Det er en hjemmekoselig lodge med en unik beliggenhet i forhold til å oppleve arktisk friluftsliv.

Stuenes Lodge er et 200 m² fritidshus, med 6-soverom, 2,5 bad, komplett kjøkken, vaskerom, stue, underholdningssenter, spisestue, badstue, Wi-fi, AV-projektor og projektorlerret for møter. Dere får hele lodgen for dere selv!

Lakselv ligger kun 2 timer med direktefly fra Oslo. Dere blir hentet på flyplassen og kjørt til lodgen som ligger ca 15 minutters kjøretur unna. Dere nyter en tre-retters middag på lodgen og vertskapet går igjennom planene for de neste dagene. Etter middag anbefaler vi et aldri så lite dypp i Stuenes Lodge sin vedfyrte badestamp, det er få ting som slår en kald øl eller et glass vin under stjernehimmelen og nordlyset. Du kan også spenne på deg skiene og utforske området, rett fra lodgen.

Neste dag starter det virkelige eventyret, vidda venter! Vår guide Marit Holm er en svært erfaren fjellfører og har mange store ekspedisjoner bak seg. Hun har blant annet krysset Alaska med Lars Monsen og gått Svalbard på langs, samt gjort en rekke ekspedisjoner i Grønland, Alaska og på Spitsbergen. Marit har de siste 11 årene bodd i Lakselv og kjenner hver fjelltopp og multemyr i området. Hun planlegger hver enkelt tur etter værforholdene og deltakernes erfaring og form, du får med andre ord en opplevelse som er skreddersydd deg og dine behov.

Dere tar turen til Stabbursdalen Nasjonalpark som ligger nære Nils og Marit´s hundekennel. Hundekjøring i Finnmark er en svært populær aktivitet - og det er ikke uten grunn. Marit tar dere med på hundekjøring og viser dere hvorfor. Alternativt kan man dra på langrennstur eller trugetur.

Et av høydepunktene på turen er Lavvu Experience i den arktiske taigaen. Kvelden tilbringes i en lavvu og dere får servert et spesielt måltid tilberedt på bålet. Planen er å tilbringe natten her, i frisk luft innrullet i en varm sovepose og reinsdyrskinn.

Etter en natt i villmarka settes kursen tilbake mot Stuenes Lodge hvor en deilig dusj venter, etterfulgt av tre retters middag og ja, det kan hende du har lyst til å hoppe i den badestampen igjen! Dere kommer garantert til å sove svært godt i den komfortable lodgen.

Siste morgen nytes en god frokost før dere blir kjørt til flyplassen og setter kursen sørover igjen.

Hva med å samle vennegjengen og skape en minnerik helg sammen?

Inkludert i Journeys-pakken:

  • To netter på Stuenes Lodge
  • En natt Lavvu Experience
  • Frokost, lunsj og middag
  • Badstu og vedfyrt badestamp
  • Leie av langrennsski
  • Guidet aktivitet som trugetur/langrennstur/hundeslede
  • Transport til og fra Lakselv Flyplass til lodge og Lavvu Experience
  • En varm vintersovepose og liggeunderlag

Pris fra 14 900,- per person (dersom dere reiser minst 6 personer mellom nov-apr)

Ta kontakt med oss for å bestille i dag. Husk at vi ikke tar ekstra betalt for å hjelpe deg.

Mail: [email protected]
Telefon: +46 739 709 421

Vil du ha flere reisetips som dette? Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev her.