Visste du det var mulig å oppleve ekte villmark bare to timer fra Oslo sentrum?

Nei? Ikke vi heller! Men vi har akkurat tilbrakt helgen på en øde øy på Finnskogen og det var en helt magisk opplevelse. I tillegg var det enkelt og komfortabelt.

Gründer Rolf Magnus Grenberg i Explore Finnskogen har rett og slett hivd seg rundt midt i pandemien og laget et fantastisk produkt som gjør at alle kan få den ekte villmarksfølelsen selv om de ikke er Lars Monsen! Her får du nemlig oppleve Finnskogen alene på en øde øy og det eneste du trenger å ta med deg er soveposen.

På øya sover du varmt og godt på feltsenger i en lavvo med god plass til fire personer. Morgenkaffen nyter du rundt bålplassen eller i lyngen på østsiden av øya med sola i ansiktet.

Øya som ligger midt i innsjøen Røgden byr på masse spennende aktiviteter for både voksne og barn. Guidet øyhopping i kano er inkludert i prisen og det samme er forfriskende bad og meget godt fiske etter abbor og gjedde. Hvis du trenger mer å fylle tiden med er det også muligheter for SUP kurs eller guidede fisketurer.

Vil du ha flere reisetips som dette? Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev her.

Alle private øyer med respekt for seg selv kommer med egen kokk og det gjelder også denne! Rolf Magnus serverer dere retter basert på lokale råvarer som han lager over bålet. Frokost må man fikse selv, men lavvoen er utstyrt med primus, kopper, tallerkener og bestikk.

Dette er også det perfekte sted for å slappe helt av! Her er du omgitt av villmarkens stillhet som kun brytes de mange fugleartene som trives i og rundt innsjøen. Du vil bli overrasket hvor lenge det er mulig å vugge i en av hengekøyene mens du speider etter vak eller fugler du ikke har sett før.

Du kan nå tilbringe to netter på din helt private øy, midt i villmarken, kun to timer fra Oslo for 11.750,- Dette er en intropris og gjelder for de fem første som bestiller. Prisen gjelder for inntil fire personer og inkluderer: 

- Båttransport til og fra øya. 

- Egen kokk som lager tre retters middag basert på lokale råvarer.

- Kasse med kortreiste matvarer. Blant annet hjemmebakt brød, rabarbra og blåbærsaft. 

- Guidet øyhopping i kano.

- Kano til eget bruk gjennom hele oppholdet.

- Lavvo med fire feltsenger, primus og kjøkkenutstyr.

- Og to hengekøyer med "ro i sjelen" garanti.

Tre timers SUP kurs (3500,-) og guidet fisketur (3500,-) er ikke inkludert i prisen, men kan bestilles separat.

Dere trenger kun å pakke passende klær, soveposer og litt pålegg, så er dere klar for en opplevelse dere sent vil glemme. God tur til Finnskogen!

Kontakt Andrea på Scandinavian Journeys så hjelper hun deg med din bestilling eller skreddersyr et opphold som passer og husk vi tar ikke ekstra betalt for å hjelpe deg.

Mail: [email protected]
Telefon: +46 739 709 421
Vil du ha flere reisetips som dette? Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev her.