Om oss

For nøyaktig et år siden realiserte vi vår drøm om å starte et reisebyrå som skulle hjelpe sine kunder med å finne fantastiske destinasjoner, hoteller, lodger og opplevelser verden over. Som med alle oppstartsselskaper var det tøft i starten, men vi jobbet hardt og vi fikk det til.

Så kom pandemien og reisebransjen verden rundt stoppet opp over natten. Etter å ha hjulpet våre gjester med ombookinger, kanselleringer og få de som befant seg på andre siden av kloden hjem til sine familier, satt vi oss ned og tenkte, hva gjør vi nå? Alle inntekter for året ble borte over natten og vi hadde egentlig to valg. Legge ned eller kjempe og tenke nytt. Vi valgte det siste og slik ble Scandinavian Journeys født.

De neste månedene og kanskje årene kommer vi alle til å reise mer lokalt. Både fordi internasjonal reisevirksomhet vil være begrenset, men også fordi vi kommer til å søke mot det trygge og vi ønsker å støtte opp om lokalt næringsliv. Her i Skandinavia er vi privilegerte på de fleste områder, også dette. Hvem trenger Maldivene, Seychellene, Alaska eller Bali når man har noen av verdens mest spektakulære destinasjoner og naturopplevelser i sin egen bakgård. Nå har tiden kommet for å gå toppturer i Lyngen, seile langs den svenske Vestkusten, surfe på Stadlandet eller dra på hvalsafari i Lofoten.

Derfor gjør vi det nå til vår misjon å sette sammen de mest fantastiske opplevelsene man kan ha i Skandinavia og vi håper du vil la oss hjelpe deg. Som tidligere er vårt fokus å tilby våre kunder ekstraordinær service og våre tjenester koster ikke ekstra. Vi henter våre inntekter fra provisjon vi mottar fra våre partnere.

La oss oppdage Skandinavia sammen. Ta kontakt med gründer og daglig leder Andrea Rosso for å planlegge din neste ferie. 

Mail: [email protected]

Telefon: +46739709421

Ønsker du å motta våre gratis nyhetsbrev med tips og råd om fantastiske opplevelser i Skandinavia kan du registrere deg her:

Andrea Rosso

Andrea Rosso

Medgründer og daglig leder

Fra Gøteborg, men har bodd de siste 20 årene i Stockholm hvor hun har jobbet i ulike reisebyråer. En av Skandinavias mest erfarne reiserådgivere som gjør alt i sin makt for å sette sammen og gjennomføre drømmereiser for Scandinavian Journeys sine kunder.

Even Aas-Eng

Even Aas-Eng

Medgründer & styreleder

Rastløs seriegründer fra Nesodden utenfor Oslo. Har reist Skandinavia rundt siden han var fem år i jakten på ørret, laks og uforglemmelige naturopplevelser. Om fiske og natur kan kombineres med god mat og vin blir han spesielt lykkelig.

Maria Aas-Eng

Maria Aas-Eng

Medgründer & styremedlem

Svensk sjef i den norske mediebransjen som bruker mesteparten av tiden på kontoret, men som tar ferie og fritid på dødelig alvor. En perfekt ferie for Maria har kombinasjonen av nye opplevelser, fantastisk natur og avslapping.

Maximilian Øystå Lloyd

Maximilian Øystå Lloyd

Medgründer & CTO

Ung spirende teknologi-gründer fra Drøbak utenfor Oslo. Max har brukt mesteparten av tiden sin på å ha hode ned i Macen og lest bøker om programmering, istedenfor å reise. Derfor er den teknologiske delen av Journeys i veldig trygge hender.

Christel Mathiesen

Christel Mathiesen

Markedsdirektør & Travel Designer

En utadvendt bergenser, ingeniør, salgsleder, fotograf og yogi. Hun har reist planeten rundt flere ganger og er i sitt ess bak kamera og når hun får skape fantastisk innhold. Christel reiser nå Norge rundt for å finne de mest unike perlene landet har å tilby og sørger for at alle reisene Journeys tilbyr holder høy kvalitet.