Opplev norskekysten med SeaDream Yacht Club.

Unikt tilfelle i 2020! Nå kan du være med på en eventyrlig all inclusive reise langs norskekysten på SeaDream Yacht Club. Yachtene som normalt sett kjører i Middelhavet og Karibien kommer endelig til Norge.

Drømmen om Lofoten

Du har aldri hatt en bedre mulighet til å oppleve et av verdens mest ettertraktede turistmål og vi vet hvordan du får mest ut av ferien. Lofoten venter på deg, din familie og dine venner.

Har du ikke planlagt pinsen? Her er tre hete tips

Neste mandag er andre pinsedag og det betyr langhelg! Har du ikke planlagt noe, så har vi tre tips til fantastiske opplevelser!

Ta en weekend på Norges vakreste hotell!

Har du ikke planlagt pinsen ennå? Sognefjorden er på sitt vakreste nå og fantastiske Walaker hotell har fortsatt noen få ledige rom.

Dette er året hvor du realiserer drømmen om Lofoten

Du har aldri hatt en bedre mulighet til å oppleve et av verdens mest ettertraktede turistmål og vi vet hvordan du får mest ut av ferien. Lofoten venter på deg, din familie og dine venner.

Gjør deg klar for drømmeferie i Norge!

Nå har regjeringen bestemt seg og de fraråder reiser til utlandet frem til 20 august. Det betyr at det blir norgesferie i år og det gir oss alle muligheten til å oppleve fantastiske destinasjoner i vårt langstrakte land og vil vil støtte norsk reiselivsnæring som går et svært tøft år i møte.

Eksklusivt laksefiske, fantastisk mat, service og vertskap

En av landets best bevarte hemmeligheter er lodgen til tidligere Liverpool proff Vegard Heggem som ligger langs Orklas bredder i Sør-Trøndelag. Aunan Lodge er stort sett fullbooket hele sesongen med fluefiskere fra hele verden, men det finnes fortsatt noen få åpninger gjennom sommeren.

Tidenes opplevelse! Øde øy i villmarken kun to timer fra Oslo

Visste du det var mulig å oppleve ekte villmark bare to timer fra Oslo sentrum? Nei? Ikke vi heller! Men vi har akkurat tilbrakt helgen på en øde øy på Finnskogen og det var en helt magisk opplevelse. I tillegg var det enkelt og komfortabelt. 

En skjult perle ved den spektakulære Fjærlandsfjorden

Det er vakkert på Vestlandet, men få steder slår luften ut av deg som når du kjører ut av den 7km lange Frudalstunnelen og plutselig befinner deg noen hundre meter over Fjærlandsfjorden. Fjellsidene kaster seg dramatisk mot det irrgrønne vannet, du kan skimte den ene armen av Jostedalsbreen og på andre siden av fjorden ligger Fjærland Fjordstove.

Det Lille Hotel i vakre Risør

Vårens storbyweekend til Roma er nok dessverre kansellert, men fortvil ikke, det finnes mange fantastiske steder i Norge du kan oppdage isteden og her er et av de! Litt under tre timer fra Oslo finner du Det Lille Hotel i vakre Risør og hvis du er litt tidlig ute så kan du sikre deg et rom her en helg i mai eller juni.

Scandinavian Journeys - Din neste drømmeferie

Spektakulære naturopplevelser, fantastiske lodger og hoteller og mat i verdensklasse La oss oppdage Skandiavia sammen.

En seilas – fire fantastiske fjellturer

Bli med på Arctic Haute Route og opplev fantastiske fjellturer i Nord-Norge på de fineste destinasjonene; Lofoten, Vesterålen, Senja og Kvaløya