På tide å planlegge neste sommer?

Det er fortsatt veldig mye som er usikkert, men vi får alle håpe og tro at sommeren 2021 vil nærme seg normalen igjen og kanskje er tiden kommet for å legge noen planer?

Journeys On tour

Vår Markedsdirektør/innholdsprodusent/fotograf Christel Mathiesen reiser Norge rundt for å oppdage det beste landet har å tilby. I tillegg til å møte partnere og lage fantastiske opplevelser har hun med seg kamera og skaper innhold alle steder hun reiser. Her er eksempler på bilder/samarbeid fra Norgesturnéen.

Bedriftstur med Journeys

Våren og sommeren har vært spesielt og tøft for mange. De aller fleste har brukt mye tid på hjemmekontor med digitale møter. Behovet for å treffes og være kreativ igjen sammen har kanskje aldri vært større enn nå. Kick igang høsten med kollegaene og ha noe kjekt å se frem til sammen.

En skjult perle ved den spektakulære Fjærlandsfjorden

Det er vakkert på Vestlandet, men få steder slår luften ut av deg som når du kjører ut av den 7km lange Frudalstunnelen og plutselig befinner deg noen hundre meter over Fjærlandsfjorden. Fjellsidene kaster seg dramatisk mot det irrgrønne vannet, du kan skimte den ene armen av Jostedalsbreen og på andre siden av fjorden ligger Fjærland Fjordstove.

Det Lille Hotel i vakre Risør

Forleng sommerfølelsen. Det finnes mange fantastiske steder i Norge du kan oppdage og her er et av de! Litt under tre timer fra Oslo finner du Det Lille Hotel i vakre Risør. Bestill din weekend-reise till Risør i august.

Opplev norskekysten med SeaDream Yacht Club.

Unikt tilfelle i 2020! Nå kan du være med på en eventyrlig all inclusive reise langs norskekysten på SeaDream Yacht Club. Yachtene som normalt sett kjører i Middelhavet og Karibien kommer endelig til Norge.

Oppdag landets største områder med uberørt villmark

Lakselva er en av verdens beste lakseelver og er spesielt kjent for den høye gjennomsnittsvekten. Her tas det hvert år fisk på over 20kg og det i kombinasjon med maten og servicen på Stuenes har gjort at dette stedet har lange ventelister med fluefiskere fra hele verden som kjemper om plass.

Tidenes opplevelse! Øde øy i villmarken kun to timer fra Oslo

Visste du det var mulig å oppleve ekte villmark bare to timer fra Oslo sentrum? Nei? Ikke vi heller! Men vi har akkurat tilbrakt helgen på en øde øy på Finnskogen og det var en helt magisk opplevelse. I tillegg var det enkelt og komfortabelt. 

Journeys ansetter og legger ut på norgesturne!

For nesten nøyaktig et år siden realiserte Maria og Even Aas-Eng drømmen om å starte et high-end reisebyrå. Sammen med Andrea Rosso lanserte vi Journeys Travel som ønsket å sende nordmenn til unike destinasjoner over hele verden.

Sommeren er her!

Sommeren er her, reiserådene er endelig klare og hvis du fortsatt ikke har lagt noen planer så er det på tide nå.

Drømmen om Lofoten

Du har aldri hatt en bedre mulighet til å oppleve et av verdens mest ettertraktede turistmål og vi vet hvordan du får mest ut av ferien. Lofoten venter på deg, din familie og dine venner.

Har du ikke planlagt pinsen? Her er tre hete tips

Neste mandag er andre pinsedag og det betyr langhelg! Har du ikke planlagt noe, så har vi tre tips til fantastiske opplevelser!

Ta en weekend på Norges vakreste hotell!

Har du ikke planlagt pinsen ennå? Sognefjorden er på sitt vakreste nå og fantastiske Walaker hotell har fortsatt noen få ledige rom.

Dette er året hvor du realiserer drømmen om Lofoten

Du har aldri hatt en bedre mulighet til å oppleve et av verdens mest ettertraktede turistmål og vi vet hvordan du får mest ut av ferien. Lofoten venter på deg, din familie og dine venner.

Gjør deg klar for drømmeferie i Norge!

Nå har regjeringen bestemt seg og de fraråder reiser til utlandet frem til 20 august. Det betyr at det blir norgesferie i år og det gir oss alle muligheten til å oppleve fantastiske destinasjoner i vårt langstrakte land og vil vil støtte norsk reiselivsnæring som går et svært tøft år i møte.

Eksklusivt laksefiske, fantastisk mat, service og vertskap

En av landets best bevarte hemmeligheter er lodgen til tidligere Liverpool proff Vegard Heggem som ligger langs Orklas bredder i Sør-Trøndelag. Aunan Lodge er stort sett fullbooket hele sesongen med fluefiskere fra hele verden, men det finnes fortsatt noen få åpninger gjennom sommeren.

Scandinavian Journeys - Din neste drømmeferie

Spektakulære naturopplevelser, fantastiske lodger og hoteller og mat i verdensklasse La oss oppdage Skandiavia sammen.

En seilas – fire fantastiske fjellturer

Bli med på Arctic Haute Route og opplev fantastiske fjellturer i Nord-Norge på de fineste destinasjonene; Lofoten, Vesterålen, Senja og Kvaløya