Har du ikke planlagt pinsen? Her er tre hete tips


Neste mandag er andre pinsedag og det betyr langhelg! Har du ikke planlagt noe, så har vi tre tips til fantastiske opplevelser!

Ta med din kjære på en romantisk øde øy eller familien på aktivitetsferie! Kun 2 timer fra Oslo ligger dette villmarks-paradiset som vi besøkte for noen helger siden. Les mer og se priser her.


Sognefjorden er på sitt vakreste nå på våren og her finnes en rekke fantastiske hoteller Her finner du blant annet koselige Fjærland Fjordstue med mat i verdensklasse, god vin og naturopplevelser i fleng, ærverdige Walaker og flere andre perler. Vi setter gjerne sammen en rundtur for deg.


Mange drømmer om Sørlandet i sommer. Hva med å oppleve den vakre sørlandsperlen Risør før de store hordene kommer? Det lille Hotell har vakre og unike suiter og her kan du meske deg i deilig sjømat og værmeldingen den ser bra ut! Les mer om Det Lille Hotell her.

Kontakt Andrea på Scandinavian Journeys så hjelper hun deg med din bestilling eller skreddersyr et opphold som passer og husk vi tar ikke ekstra betalt for å hjelpe deg.

Mail: [email protected]
Telefon: +46 739 709 421
Vil du ha flere reisetips som dette? Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev her.