Tilbring vinterferien i vakre Fjærland

I en slik situasjon som vi er i nå er det enda viktigere å bryte opp hverdagen og skape minner. På Vestlandet venter et historisk hotell som kan ta imot din familie slik at vinterferien 2021 blir noe dere alltid vil huske.


Blant stupbratte fjell ved den dype Fjærlandsfjorden ligger Fjærland Fjordstove fra 1937. I gamle dager kom man bare til bygda via båt, men i dag suser du ut av den 7 km lange Frudalstunnelen og plutselig er du og familien noen hundre meter over fjorden som er som tatt ut av et eventyr. Magien til Vestlandet stopper aldri å forbløffe verken stor eller liten.

Den lille bygda byr på uforglemmelige vinterdager i unik og storslått natur. Fjellene omkring roper på deg som elsker å stå på ski og Bård som eier hotellet har gått opp på de fleste toppene her og guider gjerne sine gjester rundt i de ville og storslåtte fjellene. 

Bare 20 minutter unna hotellet ligger Sogndal Skisenter. Med fem skitrekk, barnebakker og Big Jump er det et fantastisk anlegg for hele familien, men også et flott utgangspunkt for toppturer på egen hånd. Eller kanskje en tur med «fjord Husky» der du får oppleve sledetur med Alaskan-huskyer om det er på «bucket-listen»?

Bård Huseby og kona tok over fjordstova for snaut 10 år siden og etter en total renoveringsprosess har de skapt et av Fjord-Norges koseligste hotell. Hvert rom er unikt med lekre detaljer og beliggenheten, vel den er helt uslåelig.

Fjord, fjell og bre har i alle tider dratt mennesker til Fjærland. Det er en plass for å puste og føle seg som et menneske igjen. Vi har alle ulike behov for å lade opp. For noen er det å kjenne skiene gli ned langs fjellsiden mens den friske luften trekkes dypt ned i lungene. For andre er det å sitte i en god stol mens du leser favorittboken din og nyter et godt glass vin. På Fjærland Fjordstue er det muligheter for begge deler!

Står sledetur med Alaskan-Huskyer på «bucket-listen»? Du trenger ikke å dra familien til Nord-Norge for å oppleve hundesledekjøring – Ta en tur med «Fjord Husky» som arrangerer fantastiske turer like ved hotellet.

På kvelden er det en unik stemning i det lille historiske hotellet. De serverer 3-retters middag med lokale råvarer. De har også barnemenyer. Vinkunnskapen er høy hos vertskapet, som importerer egen vin fra Bordeaux og i samarbeid med Kinn Bryggeri har de laget sitt eget Fjærlands-øl. Både skjulte skatter fra Bordeaux og lokal øl smaker himmelsk etter en lang dag i fjellet.

Men høydepunktet på turen kommer kanskje når du og familien setter dere i badstuen i hotellets kjeller som har utgang til Fjærlandsfjorden og enstemmig utbryter «dette er ikke annet enn magisk». Kanskje det blir en konkurranse om hvem som klarer å være lengst ut i vannet?

Er du interessert i å nyte vinterferien i vakre omgivelser hos Fjærland Fjordstove? Kontakt Bård som kan booke rom og opplevelser til deg og dine.

Mail: [email protected]
Mobile: + 47 41000200

Pris
fra 1950,- per natt og rom inkl. frokost


Randopakke for 2 personar fra 9260,-

  • 3 netter overnatting Fjærland Fjordstove
  • Frokost, matpakke og tre-retters middag med lokale råvarer
  • Topptur med kjentmann som guide
  • Heiskort Sogndal Skisenter

Ta kontakt for tilbud for Familiepakke eller om dere er flere på tur

Vil du ha flere reisetips som dette? Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev her.

Mail: [email protected]
Telefon: +46 739 709 421